torstai 8. tammikuuta 2015

NÖPÖ ON NYRPEÄ





Älkää kysykö otsikosta, kaverillani oli hauskaa... xD

Lilyn profiili on ilmestynyt nukkeprofiilit-sivulle, käykääs kurkkaamassa :D


Sorii taaskaan ei ole tullut postausta aikoihin, koska ei ole ollut intoa postata, mutta kuvia on kertynyt vaikka kuinka paljon sillä kuvausintoa riittää.

Ja se give.....

noh se tulee vähän myöhässä kuten sanoin. Melkovarmasti tässä kuussa kuitenkin. Se on viivästynyt koska oli joulukiireitä ja nyt koulutkin on alkaneet.

Ja mukavaa vuotta 2015!

Käytiin kuvailemassa tänään ja niitä kuvia tuli aika paljon ja osa päätyi sitten tännekkin jotn nauttikaa~ tai kärsikää











Tässä näette Emilyn peruukkia vähän paremmin :3




Ja sitten vielä pari yhteiskuvaa neitosista :3





Mitäs sanotte kuvista ja uudesta bannerista?

5 kommenttia:

  1. Oii aivan ihana postaus *-*!

    Nää kuvat oli ihan huikeen kauniita<3! Siis toi lumi luo kyllä niin kauniin taustan kuville! 9. Oli oma lempparini n 3 n! Ja toi banneriakin on aivan mahtava:3! Awws oikeesti! Noi kaikki täydelliset valot ja neidot ó3ò!

    Sulla on kyllä aivan täydelliset neidot ! Siis toi ruskea peruukki on vaan niin täydellinen ja kaikki noi huikeeta vaatteet ;3;! Neitojen asennotkin oli niin söpöt ja semmoiset luonnolliset! Oot niin taitava <3!

    DollDuet.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Voi että on ihania kuvia!❤️❤️Kumpa osaisin itekkin ottaa noi hienoja kuvia ja siulla on ihana blogi osaisimpa itsekkin muokkailla siitä näin hienon

    VastaaPoista
  3. EMILY SENKIN TAPPAJAHAI U.U ♥ Liian söpöjä kuvia, kuka nyt ei kuolisi? Plus toi ylisöpö mini teekuppi, wääwää mullekans ;__; Mistä tollasia saa, ihmemaastako?
    Rakastuin liikaa tohon yhtenäisyyteen, kun Emilyn chipit on siniset, rusetti on sininen, ja vielä mekossakin on sinistä ♥ Ah tuu mach söpöä mun silmille, toi Emilyn koko asukokonaisuus wouwou ;__; ♥
    Yhteiskuvat neitosista oli liian ihania, awwee ♥ *lisää kuolemaa* Plus ihan sairaan nätit bokehit tuolla taustallaaa *-*

    VastaaPoista

Blogini elää kommenteillanne ♥